Yedeği yüklemişsiniz ama zipi açmamışsınız gibi bir şey olmuş sanırım? veritabanı vs var mı? cpanelden girin o dosyayı yedekkler o dosyadaysa sağ tıklayın dışa aktarın, veritanı bağlantılı değil sadece html php ise çalışır
Veritabanı yok. Direk HTML. Daha önce dosyalar mevcuttu yedek dosyasını public htmlde bıraktım ne olur ne olmaz diye. Html dosyalar silinmiş yedek dosyası kalmış
Aklıma gelen ilk senaryo;
Siz dns'leri yönlendirdiğinizde aslında DNS'ler yönlenmedi. Siz eski sunucudan siteye erişime devam ettiniz. DNS'ler oturduğunda da taşıma yapmak istediğiniz hostu gördünüz.
2. ihtimal
Bir saldırı yediniz ve neticesinde tüm dizin dosyalarını saldıran kişi sildi.
3. ihtimal
Hosting aldığınız yer biraz amatör yanlış bir işlem sonucu dosyaları sildi.
Bununla ilgili log incelemesi daha net yanıtlar verilmesini sağlayacaktır. Bunların tamamı birer varsayım
Yanıt için teşekkür ederim. Ben de saldırı olması ihtimalini düşünüyorum yapabilecek biri var. Ama öyleyse nasıl öğrenebilirim?
Bu arada DNS taşıma da yapılmıştır aslında uzun süredir sorunsuz kullandık siteyi
Site taşıma düzgün yapılmamış bu nedenle açılmıyor gözüküyor.
Hmm, ama daha önce aktif siteyi de e posta adreslerini de kullanabiliyorduk, son birkaç gündür problem yaşıyoruz. Site yanlış taşınsa daha önce de düzgün çalışmazdı sanırım