"Çok zor yapamıyorum diyorsanız boşverin yapmayın" sizinle aramızda bir husumet felan var ben mi bilmiyorum ? Benim ne şekilde, kime, nasıl yardım yaptığım hususuna neden karışıyorsunuz ? Üslubunuz ve tavrınız hiç hoş değil hocam. Kimseden şunu alın, bunu alın gibi bir talebim yok. Lütfen mesajlarınızı seçerek yazın. Ne benim yardım şeklim, ne de nasıl yapacağım hususu kimseyi ilgilendirir.
Tavsiye verirsiniz eyvallah, lakin bana karşı ters bir tavır ile gelirseniz o olmaz işte.
Lütfen sizinle bu konuyu uzatmak istemiyorum.
Teşekkürler.
Burası sosyal bir platform ve buradan bir şey istiyorsan bu yorumlara da açık olacaksın. Kimse sizin eskiciniz değil. Sizin adınıza konuşmuyorum genel olarak insanlar, Laf olsun şekil şukul olsun ve etraftakilere merhametli gözükelim diye böyle şeyler yapıyorlar. Sonra iş para vermeye gelince bunlar oluyor. Dediğim gibi konu meclisten dışarı iyi niyetliyseniz cebinizden para verip sıfır ürünler alıp yardım yapın. Birilerinin eskileriyle yardım yapılmaz.
Edit: beni engellemişsin. o yüzden yeni cevap atamıyorum. Sana şunları söylüyorum kendi çocuğun olsa insanların giydiği eski kirli v.s şeyleri kendi çocuğuna giydirirmiydin. Çok basit bir örnek verdim deprem bölgesine giden hiç bir ikinci el ürünü almadılar sadece paketli ve sıfır ürünleri kabul ettiler. Bunun birinci sebebi hijyen diğer sebebi onur gurur. Bir yardım yapıyorsun bari tam yap ama yardım yaptığını bile bilmiyoruz daha. Biri 1 gün giyiyor cocuk diyor sen 2-3 kez giyiyor diyorsun yahu sizin çocuktanda cocuk kıyafetlerindende haberiniz yok. Konunun başında bir çocuğun bakımını üstümüze aldık diyorsun. Bakım üstüne böyle mi alınır. Bakımını karşılayamıyorsan bırak başkası yapsın.
Etrafınızdaki kişilere şirin gözükmek için bir şeyler yapıyorsunuz sonra çok para gidecek diye gelip forumdan yardım istiyorsun. Hepsini geçtim sen dernek misin ? senin bunu yapmaya yasal hakkın var mı yahu sen izinsiz şuan yardım topluyorsun. Bu suç. Şikayet etsem ceza alırsın. Ortada gerçekten çocuk varmı o bile belli değil. Birine yardım etmek istiyorsan önce kanıt sun. Kanıt sun biz sıfır ürünler gönderelim. Her gün bu foruma böyle konular açılıyor bir tanesi ne video ne foto ne birşey paylaşıyor. Ne güzel istanbul