Mastirisk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dönüşleriniz için teşekkür ederim.

İsmi buradan verebilirsiniz dediğiniz için veriyorum.

Rex
İsimli kullanıcı.
Son dönemde hakkında kaç tane şikayet konusu açıldığını ben artık sayamadım.
Ve sürekli aynı senaryo dönmekte.
Belirtilen sürede işlerini teslim etmiyor. Sonra iade yapınca üyeliği tekrar aktif ediliyor.
Bu arkadaşa şikayet konusu açılınca ilginç bir şekilde +10 kişi beğeniyor mesajı. Demek ki çok kişinin rahatsızlığı var mesajı alıyorum.

Taktir sizin.
İyi günler dilerim.
Polemik olmaması için etiketi kaldırdım. Verdiğiniz profile baktım. Son dönemde açılan şikayetler nedeniyle süresiz uzaklaştırılmış. Sonra hepsini karşıladıktan sonra yasağı kaldırılmış. Toplamda 1 ay yasaklı kalmış ve bu süre yeterli görülüp uyarı yapılarak kaldırılmış. Siz de daha önce bu kişi hakkında sorun yaşamış ve şikayet konusu açmışsınız. O yüzden bu konuyla alakalı her şey dikkatinizi çekiyor. Fakat yukarıdaki arkadaşımıza da söylediğim gibi, sadece siz sorun yaşıyorsunuz diye, yönetimsel süreci bu şekilde değerlendirmeniz doğru değildir. Mesela mahkemeye gittiniz mi diye sorsam, muhtemelen hayır diyeceksiniz.

Beğeni konusuna takılmayın. Maalesef bir grup üyemiz var ki, bizim aleyhimizde açılan her konuya, yazılan her mesaja beğeni atıyor. Çok beğeni olması, çok mağdur olduğunu göstermez. Mağdur olanlar varsa, hepsine yardımcı oluruz. Yıllardır olduğumuz gibi.