Doğru noktaya değinmiş önüme aynı kişiye ait sürekli şikayet konuları düşüyordu 1 hafta önce x fiyat bir sonraki hafta xx fiyat
ama cümle hep aynıydı r10 dahil kimse paranı geri attıramaz. (iade sağlıyor herseferinde)
o kişinin hala aynı hesapla forumda olduğuna eminim bakalım ne zaman birini xxx.xxx miktarda dolandırıp gidicek 😄
Benim uzaktan görüşüm şöyle ilgili profil hakkında;
instagram kapalıyken reklam methodu satıp konuda instagram açık olana kadar aktif değildir diye belirtmeyen / illegal iş kabul edip sonra yapamayıp nasılsa bunlar illegal iş yapıyo şikayet konusu açamaz diye düşünüp iade sağlamayan.
Ve her şikayet konusunda aynı kimse paranı attıramaz lafları beni benden aldı.
Kısacası gözümde ticaret ahlakından uzak birisi olarak özetleyebilirim.
profili iletiyim özelden son gördüğümdeki şikayet konusunda iade yapılmasına karar verildi ne yazıkki banlanmadı banlanmıyor
Gönderdiğiniz kişi hakkında son 1 yılda 3 şikayet konusu açılmış. Bunlardan biri hakaret ettiği için açılmış ki, zaten forum dışında olanlara karışmamamıza rağmen kendisine ceza verilmiş. Diğer konuda süre verilmiş ve ertesi gün iade yaptı diye rapor gelmiş. Üçüncü konuda ise illegal işlem yapılmış ve gerekli uzaklaştırma işlemleri sağlanmış. Siz sadece üslubunu beğenmiyorsunuz diye gelip burada bizlere iftira atıyorsunuz. Bunu yapmayın!
Selam hocam,
Yeri değil biliyorum. İsim de vermeyeceğim.
Belki 10'dan fazla kişinin işini zamanında teslim etmeyen, aldığı parayı 1 ay sonra iade eden, zamanında moderatörlük yapan bir kişiyi nasıl olur da her defasında affedilir ben çok merak ediyorum.
R10 yönetimine lafım yok ama adam resmen R10 bugunu bulmuş.
Şey gibi düşünün; bir hizmet satacağım diyorum 5000TL alıyorum. Sonra hizmet iadesi tutarını 1 ay sonra yapıyorum.
Bu da bir mağduriyet değil midir?
Çok doluyum kusura bakmayın.
Mağdur bir kişi başlık açtı kişiyle alakalı. Saniyesinde forum kuralları uymuyor diye başlığı kapatıldı.
İyi günler dilerim.
Edit : Her şeye rağmen bu kişiye verilen negatif tradeler siliniyor
Bakın lütfen böyle mesajlar yazmayın. Özelden ya da buradan isim verin bakalım. Diğer arkadaşlara sordum, verdikleri cevapla yazdıkları arasında hiç ilgi yok. Umarım sizin de öyle değildir.
Mesajınıza genel olarak cevap vereyim. Biri dolandırı-cı değilse, geri dönmesi için her zaman şans veririz. İşi ya da ödemeyi geciktirirse, uzaklaştırma cezası uygularız ama mağduriyet ortadan kalkarsa, bu ceza süresiz olmaz. Geciktirdiği gün sayısına yakın bir süre cezalı kalacaktır (Bunu artık tam anlamıyla uygulamaya aldık). Ticaret puanları kişilere özel silinmez. Ödeme yapıldıktan sonra ya da iş teslim edildikten sonra silinir. Kuralı eleştirebilirsiniz ama böyle. Siz de olsanız ben de olsam değişmiyor. Fakat bu durumları, kişilerin ticari konularına yazabilirsiniz. "
Ben 1 ay önce sipariş vermiştim ama teslim edilmedi. Bu sebeple işi iptal edip iademi aldım" gibi.