almazajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vallaha çok sağol şikayet ettiğin için makaleyi olduğu gibi alıp kullanmışsın sadece İstanbul yerine Antalya yazmışsın insanda insaf olur bir defa makale aldığın kişiye yaz o zaman çalıntı içerik sattığını sen de durumu kabul ediyorsun anlamadığım nokta şu seni ne diye tehtid ettim hakkımı arıyorum avukata vereceğim dava edeceğim dedim sana gün verdim. Senden kusura bakma makale aldığım kişi senin siteni komple çalmış bana satmış fark etmedim değiştiriyorum demek yerine içerikleri çaldım ama suç değil diyorsun bakalım suç mu değil mi göreceğiz. Şimdi dmca dan işelm başlatıyorum belki değiştirirsin diye bekledim ama gerek yok emek verip yazalım o kadar para ödeyelim sen gel makaleyi olduğu gibi al web sitende kullan bu ne etik ne yasal bundan sonra cevap vermeyeceğim sana gerekli işlemleri başlatıyorum.
Hocam işin yok sanırım can sıkıntısından cümleleri telif sanıp onu yapcam bunu yapcam diyorsun. YAPACAK İNSAN HERYERE YAZIP ÇİZMEZ YAPAR SÜREKLİ YASAL YASAL DİYİP DURUYORSUN CÜMLELERİN NEYİNİ TELİFLİ YAPTIN HİKAYEMİ YAZDIN ROMANMI YAZDIN ANLAYAMADIM. BEN GEREKLİ İŞLEMLERİ BAŞLATTIM BİLE SÜREKLİ SANA YAPACAM EDECEM DEMEDEN ÜSLUBUN GÜZEL OLSA AYNI SEKTÖRDEYİZ TABİKİ ANLAYIŞ GÖSTERİLİR AMA SEN CAN SIKINTISINDAN UĞRAŞMAK İSTİYORSUN. UĞRAŞALIM BAKALIM. İYİ OLAN KAZANSIN HOCAM.