Adam burdaymış ya aramızdan birinin bunu yapması çok kötü
Siizin yazıyı çalmışlar yine bizim firma adını çalmıştı biri uyar uyar en sonunda defolup gitti piyasadan Tescilli olmasa durum daha vahim olacaktı neyseki en baştan bunu çözmüştük.
Ülkede malesef hazıra konmayı bir marifet sayan çok ortalıkta..
Hocam notere gidip sitenin anlık görüntüsünü tasdik ettirin bin lirayı geçmez
Birilerinin senin içeriğini çalması iyi bişe. Otoriter site olduğunun göstergesi. İlk sende indexleniyorsa sıkıntı yok sana yaramış olur.
Bu işe ilk girdiğim zamanlar benden resim çekiyolardı. Herkes engeliyordu bizde engeliyoduk meğerse bi sürü backlinki elimizle engellemişiz.
Bırak çalsınlar ilk sen indexlettirmeye çalış.
Geçmiş olsun. Konuyla ilgili profesyonel hukuki destek için tarafımızla iletişime geçebilirsiniz.
Çok iyi yapmışsın hocam elinden geldiği kadar heryere şikayette bulun
Ararsa ulaşmaya çalışırsa açmayın numarasını engelleyin. Telif hakkı davası açın sonra avukatları size ulaşacaktır.
İçerik hırsızlığıyla mücadelede çok gerilerdeyiz malesef ülke olarak. Keşke ciddi yaptırımlarla karşılaşsalar.
@firatmedya; bu konuda söyleyecek bişeyleriniz var mı
Merhabalar,
bu arkadaşa gerekli açıklamayı yaptım fakat diğer arkadaşlarında bilgisi olması adına etiketlemek istedim. makaleyi maalesefki bende satın aldım, malum makale yazmakla uğraşamıyoruz kontrol etmeden içeriği ekliyoruz, bu arkadaşın amacını pek çözemedim. Sürekli tehdit peşinde, CÜMLELER TELİF HAKKINA GİREMEZ. ARKADAŞ ZİRVEDE AJANS KELİMESİ BANA AİT ÇALDINIZ DİYOR. Kıymetli arkadaşlar bir editörün bana ücretiyle sattığı standart bir makale girişi yapıldı. Yapılanı savunmuyorum fakat sitelere bakarsanız orası istanbul web tasarım ajansı biz antalya web tasarım ajansı yazmışız. Neyi teliflemiş bu arkadaş onu anlayamadım. Görsel olsa hak veririm veya bir hikaye roman veya ESER olsa hak veririmde. Arkadaş bana zirvedeyiz yazısını çalmışsınız diyor

komik bir durum. İçerik görsel dışında telif içermez. Kendi avukatı bilmiyor galiba fakat bizim avukata ilettik herhangi telif söz konusu değil ve kendisini TEHDİT ETTİĞİ HIRSIZ İTAFINDA BULUNDUĞU İÇİN ve firmamızı burada karaladığı için şikayet ediyoruz.