Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size birkaç soru sorayım. Biri dolandıracak olsa, 100 TL ile mi dolandırır? Bugün bir Türk kahvesi 80 TL. 10K birini dolandıran farklı hesapla geliyorsa, burada suçlu yönetim mi yoksa dolandırılan kişi mi? Biz dolandıran kişiyi zaten uzaklaştırmamış mıyız? Gelen her üyenin çetelesini tutmak gibi bir mecburiyetimiz mi var? Kaldı ki arka planda zaten yüzlerce üye geri çevriliyor. Şimdi bana söyleyin, söylemeye çalıştığınız tam olarak nedir? Ben de ona göre cevap vereyim.
100 Tl Lafı örnek Ona bakarsak Adam Çekişiş Düzenliyor 100 Tl ye 100 kişi Katılıyorum diyor ara sıra yorumları okuyorum yok yemek parası yok sigara parası vs vs diye gidiyor. Demekki 100 Tl ile dolandırılan oluyor.

Güvenlik Zafiyeti maalesef çok Davetiye olayı kapatabilirsiniz Üye alımını Kapatabilirsiniz içerdeki tüm üyeleri Ayıklamaya başlayabilirsiniz Site multi dolu, Ayıklama tamamladıktan sonra Tekrar davetiye açabilirsiniz , İp bloklarından *********** olan şahıslardan Gelen üyelikleri kabul etmeyebilirsiniz. Güvenlik çok şekilde sağlanabilir maalesef ama yapan yok kişisel görüşlerim