Aynı şey başıma gelmişti
Firma ismi K ile başlıyor
Firmaya yazdığımız zaman bizle alakası yok demişti
Komik olan kısım şu siteye wordpress kurup çıkmıştım içerik yoktu yani benden kaynaklı olamazdı
finalde host değiştirdim daha doğrusu artık vds alıp kendim panel kurup sınırsız reseller yapıyorum normal resellerden daha ucuza geliyor ha sorsan 3 tane sitem var😂😂
Evet, buna katılıyorum. Hostinglerde bu tarz durumlar olabiliyor. Birkaç yıl önce çalıştığımız firmalardan birkaçının sitesine bu değil ama yine bunun kadar kötü bir virüs girdi, hatta belki de daha kötü. Hosting firması da bu forumda çok sevilen firmalardan birisidir, hatta belki de en sevileni, herkesin dilinden düşmeyen. Muhtemelen tahmin edeceksiniz ama şimdi firma adı verip eski mevzuları deşelemeye gerek yok. Sıfır Wordpress, sıfır eklenti, default temalı yeni eklenen domainlere bile bulaşıyordu. Hatta bize ait olmayan farklı hesaplardaki hostinglere de bulaşıyordu. (Bilgisayar kaynaklı değil, detaya girmeyeceğim.)
Firma bu tarz durumlarda kabullenmiyor biliyorsunuz. Klâsik olarak temanızı eklentileri kontrol edin diyorlar. O yüzden bu aşamayla vakit kaybetmeyip, bizzat o hosting firmasında çalışan teknik destek uzmanlarından birisini dışarıdan ayarlayıp, mesai saatleri dışında ücretiyle temizlik yaptırmıştık. O bile tam temizleyemedi, sadece virüsün işlevlerini engellemeyi başardı.
Uzun lafın kısası, o günden sonra bir daha hosting kullanmadık, bir daha da böyle bir şey başımıza gelmedi.