Hocam ben de herkese bunu anlatmaya çalışıyorum. Yukarıda ne güzel izah etmişsiniz durumu, buna karşılık gelen cevap "O zamandan belliymiş örf ve adetlerin önemi" olmuş

.
Günümüzde sosyal medya ve iletişim teknolojilerinin çokluğu sebebiyle; aslında her nesilde gerçekleşen olayların daha çok gün yüzüne çıktığını düşünüyorum. Yani yaşanan vaka sayıları hemen hemen aynı olsa da medya çok geliştiği için bu vakalardan halkımızın daha büyük bir kesimi haberdar oluyor. Yani olay sayısı artmıyor sadece bizler günden güne daha fazla olaydan haberdar olduğumuz için haklı oalrak tedirgin oluyoruz. Günün sonunda suçu hep başkalarında arıyoruz, hiç kendimize dönüp bakmıyoruz.
Bunu anlatmana gerek yok zaten tüm gençlik bitmiş şeklinde en azından ben yargılama yapmıyorum çoğunluğun olduğunu belirtiyorum sadece. Tırnak içinde ki söylemde çevrenizde ki 100 büyükten 90'ı benimle aynı fikirde olacaktır. Bon**i denilen olay eskiden yoktu halk tabiri ile varoş ve suçluların bulunduğu bir semtte çocukluğum geçti. Bir çok arkadaşım içeride bizim nesilde yokmuydu evet vardı fakat 11 yaşında kimse madde bağımlısı değildi, kimse okuldan çıkarken arkadaşını bı*aklamıyordu. Bla Bla bu örnekler gider.