Size tavsiyem böyle durumlarda sessizce uzaklaşın.
Ben hukuki hakkımı ararım küfrün altında kalmam diye uğraşırken daha büyük pisliğin altında kalabilirsiniz.
Kadının beyanı esastır diye bir yasa var.
Bir kadın size agresif davranıyorsa alttan alarak sessizce uzaklaşın.
Kadın kötü niyetliyse direk içeri düşebilirsiniz.
KADES diye bir uygulama var, kadınlar bu uygulamadan polis çağırdılar mı telefonla aradığınızda 1 saatte gelmeyen ekip 5-10 dakikada geliyor.
Ve kadın onu taciz ettiğinizi ellediğinizi sıkıştırdığınızı tecavüz etmeye çalıştığınızı iddia ederse ters kelepçe yapar mahkemeye çıkarana kadar tutarlar.
Sütü bozuk erkekler olduğu gibi sütü bozuk kadınlar da var.
Tanımadığınız kadınlarla şahit olmayan video kaydı olmayan ortamlarda yalnız kalmayın.
Hele hele böyle agrsif çirkef tavırlı kadınlarla büyük tartışmalara girmeyin.
Sen kadını hakaretten şikayet etsen, o da çocuğumun önünde beni ellemeye kalktı kendimi korumaya çalıştım küfür ettim, çocuk ağlayınca kaçtı derse ne olacak?
Mahkemeye çıkana kadar gözaltında kalırsın, yargılama boyunca mahkeme tedbir koyabilir, uzaklaştırma verebilir, kesin deliller olmadığı için beraat etsen bile cinsel saldırı suçundan mahkemeye çıkman hayatın boyunca peşinden gelir.
İleride benzer bir durum daha yaşanırsa mahkemenin kanaati tavrı çok farklı olur.
Kadının beyanı esastır yasası yürürlükte oldukça tanımadığınız kadınlar ile tartışmayın, hatta mümkünse baş başa bile kalmayın.
Ne zaman bir ruh hastası kadına denk geleceğiniz belli olmaz.