Merhaba. Çekme karavan almayı düşünüyorum. Birkaç soru sormak istiyorum. Çekme karavan kullananlar yanıtlarsa sevinirim.
1- Yazın sıcak günlerde içi sıcak olmuyor mu? Klima olayı var mı? Yani bu konuda bir çözüm sunabiliyor mu çekme karavanlar? Örneğin sıcağın alnında denize girdin, ardından sıcağın alnında bekleyen karavana bindiğimizde eminim içerisi cehennem gibi olacaktır.
2- Tuvalet olayı sıkıntı oluyor mu?
3- Su olayı nasıl çözümleniyor?
4- Elektrik olayı nasıl çözümleniyor?
5- Tüm araçlar çekebiliyor mu bunları? Veya şu araçlar çekmekte zorlanır dediğiniz araçlar var mı?
1. Yazın epey sıcak oluyor içi isterseniz tabiki klima olur ama pervane daha uygun bir çözümdür. Ancak piyasada ve benim kendi sitemde sattığım dc klimalar var bunlarla çözüm sağlayabilirsiniz.
2. Tuvalet kaset sistemi kullanıyorsanız ilk olarak alışması zor ancak alışınca sıkıntı olmuyor tek zorluğu boşaltmak ve ilacını atıp çözünmesini sağlamak. Tabi marinde kullanılan gideri olan tuvalet kullanırsanız bu durumda gittiğiniz kaldığınız yerlerlerde tuvalet giderini işletmenin giderine bağlamanız gerekir.
3. Su tankınız mevcut istediğiniz gibi doldurursunuz ayrıca hidraforunuz var rahatca içinde kullanabilirsiniz.
4. Elektrik çok kapsamlı konu benim işim bu neleri sormak isterseniz yardımcı olurum. Güneş enerjisinden tutun akü sistemine, ordan tutun redresör veya invertörüne kadar.
5. Zorlanıcak araçlar konusunda motoru köçük otomatik vites araç asla kullanmayın hem hararet hem şanzıman sorunu yaşarsınız. En mantıklı her zaman dizel yada kamyonet araçlar.
Ürün ihtiyacınızda
https://www.denizcidukkani.com