Merhaba forum üyeleri!
Sizlere, Ücretsiz Numara Sorgulama Sistemi ve Admin Paneli hakkında bilgi vermek istiyorum. Bu yazılım, kullanıcı dostu arayüzü ve güçlü özellikleriyle dikkat çekiyor.

Numara Sorgulama Sistemi Özellikleri:

1. Kullanıcı Dostu Arayüz: Modern ve sade tasarımı sayesinde, kullanıcılar sorgulama işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilir.
  2. Hızlı Numara Sorgulama: Kullanıcılar, istedikleri numaraları anında sorgulayarak detaylı bilgilere ulaşabilir.
  3. Detaylı Bilgiler: Sorgulanan numaralarla ilgili çeşitli bilgileri görüntüleme imkanı sunar, böylece kullanıcılar ihtiyaç duydukları bilgilere kolayca ulaşabilir.

Admin Paneli Özellikleri:

1. Tam Kontrol: Admin paneli, tüm numara ve yorum yönetim işlemlerini tek bir merkezden gerçekleştirmenizi sağlar. Numara ekleyebilir, güncelleyebilir veya silebilirsiniz.
  2. Yorum Yönetimi: Kullanıcıların numaralarla ilgili bıraktıkları yorumları görüntüleyebilir, silebilir veya yönetebilirsiniz. Bu sayede geri bildirimleri etkin bir şekilde takip edebilirsiniz.
  3. Admin Yönetimi: Admin paneli üzerinden yeni admin ekleme, mevcut adminleri güncelleme ve silme işlemlerini yapabilirsiniz. Böylece ekibinizi etkili bir şekilde yönetebilirsiniz.
  4. Gelişmiş Veritabanı Desteği: PDO ile güvenli bir veritabanı bağlantısı sağlar, verilerinizi güvenli bir şekilde saklar ve işler.
  5. Hızlı Kurulum: Yazılımın kurulumu oldukça basittir. Tek tıkla kurulum yaparak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
  6. Demo İmkanları: Yazılımın tüm özelliklerini deneyimlemek isteyenler için demo adresimiz üzerinden inceleme yapabilirsiniz.

İndirme Linki:

Numara sorgulama sistemi ve admin panelini indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın:Not: yazılımın kullanımı tamamen size aittir, ben sadece yazılımı datasız bir şekilde paylaşıyorum. Data vs. gibi başınıza gelecek tüm yasal sorumluluklar size aittir.
Geliştirme isteklerinizi konu altından belirtebilirsiniz.

Bir teşekkürünüzü alırım.