Merhabalar az önce 2. defa comnet ile görüştüm teknik destekleri hitabet diksiyon olarak çok profesyonel değiller ama dürüst biri çıktı karşıma. Turkcell fiber kullandığımı söyledim vdsl'ye geçmenizi önermem dedi. Size vdsl verebiliriz alt yapınıza göre dedi. Millenicom'un verdiğini söyledim onların superonline ile anlaşmaları olduğunu söylediler o yolla verebileceklerini söylediler. Millenicom'da görüştüğüm bayan totalde her şey dahil 410 tl 'ye gelen paketi indirim koduyla 350 'tl ye kullandırabileceğini söyledi 5 ay boyunca. Forumda önceki konumda 200 tl'ye kullanan arkadaşı gördüm . Bunlar kafasına göre fiyat mı belirliyor anlamadım ki . 200 nerde 410 nerde . Altı üstü 35 mbps internet istiyoruz. Turkcell'den devam etmek isterdim ama fiyatları %100'den fazla arttı. Deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim. Blöf yapmayı düşünüyorum kestireceğim deyip. Belki indirim uygularlar. İş bankasına da benzer bir blöf yapmıştım kapayın hesap işletim ücretinin iadesi olmuyorsa dedim adamlar direkt kapadı. Eskiden ne güzel yutturuyorduk şimdi yemiyorlar. Blöfümü yemezlerse internetsiz kalırım