yok hocam dijitalden tanıştığım değil reel olarak depoda çalışıyorum e ticaret firmasının normalde kabul etmeyecektim zaten fakat zorunlu kıldığı için birşey malum olarak diyemiyorsun işin içinde biraz şeylik var zaten bir tek baktığım şey reklamcılıkda değil burada aldığım maaş en düşük reklamcı maaşı zaten birazda benim boyun eğmemden oluyor IT Alanınada bakıyorum içeride stok sayım programları var serverlar ws bir sorun olduğunda anında çözebilecek bir kapasitedeyim onlar da bende bilmiyorum ya sonumuz hayır olsun hocam (: güzel yorumunuz için teşekkür ederim
Dijitalde tanışmış olduğunuz bir firmaya sizin dükkan masrafınız elektriğiniz ürünün geliş maliyetiniz nedir diye sormazsın kategori nedir hangi ürünleri satıyorsunuz dersin kişi sana ürünüm bukadar gelişi var bukadar gidişi sence ne yapmalıyım derse tüm giderleri katın karınızı ekleyin satışa sunalım dersin okey der tamamlanır.
Ama müşterinin yani firmanın giydiği pantolon yediği yemek içtiği su seni ilgilendirmez seni ilgilendiren sana gelen paradır hesaplama firmadan reklam çıkmak senden sen 4 katı kar sağlıyorsan firma giderlerini eklemediyse bu senin değil onun suçudur sende firmaya dersin ki ( eklemediğim maliyeti benden çıkarmaya çalışma ben reklamcıyım çalışanın değil).