eqfnz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Merhaba x bir tesettür giyim firmasında reklamcı pozisyonunda çalışıyorum yaklaşık 4 aydır fakat son aylarda anormal olaylarla karşı karşıyayım belki de ben yanlış düşünüyorumdur 1e 4 kazandırıyorum şuanda 300k harcadıysam 1.200 dönüş oluyor 100 harcadıysam 400 dönüş oluyor son günlerde mesela ürün başı hesap yapmaya başladık ona okeyim misal 100 kargo çıkmış buradan 100 kargodan total 200 ürün çıktı reklama harcanan tutar bölü çıkan ürün sayısı buna okeyim eywallah bir işveren bunu yapsın bundan yana bir problem yok fakat son günlerde bahsettiği şey şu ürün fiyatına deponun kirasını elektriğini koymaya başladı ve zarardayım gibi bir kelime kullandı şu firmanın reklamcısı şöyle bilmem ne örnek göstermekte sürekli sinir anıma denk geldi bir gün onlarla çalışabilirsiniz diye bir cevap yönelttim sonrasında duruldu ortalık sizce bir abiye veya x bir ürüne koyduğu fiyat zaten kar marjı o fiyatta değilmidir yani benim ekmeğime dükkanın elektriğini kirasını suyunu eklemesi normalmi yoksa benmi anormalim arkadaşlar kafamı kurcalıyordu ne zaman tecrübeli arkadaşlar görüşlerini benimle paylaşırsa sevinirim teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
baktığım platformlar meta - ads
Zarardaysa işletmeyi açık tutmanın anlamı yok.
Tüm maliyetleri koyup ürünü ona göre fiyatlandırmalı fiyatı sabit tutup sürekli maliyetleri çıkıp sana zarar ettiriyorsun dememeli.
Şöyle :
Ben reklamcıyım ve istediğim maaş 10₺ olsun. Beni işe alıyorsa maliyetine bunu ekleyip matematiğini buna göre yapmalı. Reklam performasında sorun yoksa ki yok diyorsun senlik bir durum yok.