drmakarna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorduğunuz için geriye dönüp mesajlarıma baktım. Bir tinder eşleşme deneme konusuydu. Sistem tinder da daha isabetli eşleşme yapmak üzerine kuruluydu. Ama ya konusuna mesaj atmadım ya o da engelledi ya da banlandı konuyu göremedim. Belki siz yetkilerinizle vs görebilirsiniz.
Bir sözü söylemeden önce, önünü arkasını iyi düşünmek lazım. İlk mesajınızda, "Forumdan 3 kez süresiz uzaklaştırılan ve dönen üye biliyorum" dediniz. Sorduğumda ise kim olduğunu hatırlamıyorum dediniz. Yapmaya çalıştığınızı anlıyoruz. "Yönetim dolandırıcıların yasağını kaldırıyor" iması yaratmaya çalışıyorsunuz ama inanın bunun nedenini bir türlü anlayamıyorum. İnsan güvenle ticaret yaptığı, sohbet ettiği, iyi ve kötü anını paylaştığı bir yeri neden kötülemek ister ki?

Açtığınız konu zaten anlamsız. Hem memnun kalmıyorsunuz, hem yeniden sipariş vereceğim beni engellemiş diyorsunuz. Gerçekten ilginç!

Yasağınız bittiğinde, lütfen aynı şeyleri tekrarlamayın. Burada hiçbir dolandırı-cı barınamaz. Ayrıca her ticari anlaşmazlıkta haksız olan dolandırı-cı değildir, unutmayın.