ahmetoyuncu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan asgari ücret çalışıyorum da şimdi hocam wallahi tam korktum ya yarın öbür gün işten ciksam veya cikarsalar vs otomatik adıma acilicak dimi ki lakin bu soyledikleriniz dogrultusunda artık asgari işimden kesinlikle çıkma planı iptal ediyorum wallahi borç çıkmasın hocam habersiz cikan borç ve biriken borclar vs insana koyuyor. Zaten üniversitesi mezunuyum asgarî çalışıyorum ve özel sistemli sitelerim var yurt dışına hizmet ediyorum hani diyelim ki işten ciktim veya cikardilar naneyi yedim gibi ( wallahi tırstım hocam korkuyorum en iyisi herşeyi şeffaf vergi dairesinde bana anlatmalarını rica edicem ) hocam korkudan bu arada siteleri geliştiremiyorum / özelden tam detaylı yazarım isterseniz burdan aktaramıyorum sektör vs istiyorlar özelden yazıyor bazıları konuyuda kapatiyorum çok teşekkür ederim 🙏
Bu konuda dikkat etmeniz lazım, en doğrusu da vergi uzmanı ile konuşmak. İlk başta biraz uğraşıyorsunuz, ancak sonradan herhangi bir uğraş sergilemiyorsunuz. Vergi dairesine gidin ya da telefon ile arayın detaylı bilgi alırsınız. Aklınıza takılan bir şey olursa bana da özelden yazabilirsiniz, ben hali hazırda vergi ödüyorum