Sosyal medya reklamları verdiniz mi? İnstagram önemli
Merhaba, ürünlerinizin kalite durumu nedir? Google Ads ve Meta reklam kurulum ve optimizasyon hizmeti veriyorum. Yurtdışı ve yurtiçi bazı önerilerde bulunabilirim. Profesyonel destek almak isterseniz p.m ile iletişime geçebilirsiniz.
1- İnsanların çoğu pazaryerlerinden alışveriş yapıyor, markalaşmamış bir sitenin rekabete girip ürün satması zor. Bu sadece ayakkabı için geçerli değil ama ayakkabıda daha zor çünkü iade olayı için rastgele bir siteye güvenmek sıkıntı çıkarır.
2- Reklamı yanlış çıkıyor olabilirsiniz, optimizasyon yaptırabilirsiniz ama 1. seçenek hala geçerli.
Aktif olarak ilk bu işe girdiğimden beri reklam çıkıyoruz
Sosyal medyada videolar +1M den aşşağı izlenmez güven konusundada kutu açılımı - urun videosu - urun gonderme videosu gibi gibi en ince seyler her gun paylasirim storyde olsun one cikanlardada vardır reelslardada.
Zaten ha shopier ha shopify yani güven konusunun etki edeceğini çok dusunmuyorum ama yinede dediğiniz gibi olabilir shopierden shopifya geçiş yaparken fiyatlara 400₺ zam yaptım etkisi olabilir mi olmaz mı çözemedim 400₺ zam yaptığım tasarımlı ayakkabılar ama satılıyor normal sneakerslar satılmıyor