ya paran olacak, ya çok sağlam tipin fiziğin, yada sosyal kelebek dilli düdük olucaksın. gelirim orta hallidir, tipim güzeldir, çoğu kıyafetim markaların birebir imitasyonudur kimse fark etmez (ideal olduğu sürece atıyorum düz siyah oversize basic tişört kaç lira 500, üst segment x markanın kaç para 2 bin lira, 1000 liraya birebir imitasyonu var, yapıştır dikkat çekmez beymen olmadıktan sonra, les benjaminsi orjinalinden daha iyi yapıyorlar artık) ama networkümle, tercihlerimle çevremden karı kız eksik olmaz. paran olsa bile harcamayı bilmek bi sanattır. param kısıtlıysa bi date'te atıyorum mekanda viski söyledim, kızda eşlik etti, en baz içki nedir atıyorum chivas 12 (bütçe kısıtlı unutmayın) ben double black söylerim fiyat farkı 20 tl, ama ben bunu hafif isli tadlar seviyorum, single maltın long finishi yoruyor diye bi pazarlarım bunu saatlerce kızın gözünde gastronomi uzmanı olurum 20 lira farkla rafine zevkleri olan oğul türkkan olurum. düz chivas söyleyen şişe açan etiketçi keko olarak kalır. dilli düdük olmaktan kastım bu, kendini güzel pazarlamak. saçın sakalın bakımlıysa kılık kıyafetin düzgünse biraz kendini düzgün pazarlarsan tanışamayacağın kadın yok...