Arkadaşlar Merhaba;
Yaklaşık 2 yıldır benimle birlikte olan bir domainim var ve bu domainimle önce bir haber sitesi oluşturdum. Başlarda o heyecanla 1 ziyaretçi bile beni heyecanlandırıyordu. Herşey çok güzeldi. Adsense başvurum onaylanmıştı. İçeriklerimi kendim giriyordum. Daha sonra iş güç okul derken ilgilenmedim. Hosting firmasına ödeme yapmadığım için web sitem ister istemez kapandı. Daha sonra aynı domainle web sitemi sağlık sitesine çevirdim ve şuan 70 adet yazı var. İçerikleri İranlı bir hastahane blog sayfasında Türkçe olarak çekiyorum. Search Console falan hepsi bağlı. News kayıtlı site fakat yaklaşık 3 aydır Adsense onayı almadı. Tema değiştirdim üzerinde oynadım bir türlü onaylanmadı. Ben de siteyi Adsterra'ya bağladım. Twitter'da link paylaştım anca öyle 0.001 dolar kazanç elde ettim. Ama emeğimin karşılığı 0. Siteyi buraya bırakıyorum. Sizce satmalımıyım? Satarsam ederi nedir? Yoksa değişiklikler yaparak devam mı etmeliyim? Kafamda yemek tarifi sitesi açma fikri var ama bilemiyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum.
https://www.anatomistler.net/