KNUI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bizde ki şans ile gpt 7 çıksa onla da trafik çekemeyiz
Mesele makale kalitesi olduğuna artık inanmıyorum direk semrush ile kelime analizi, odak focus kelime ve backlinklere bakıyor bence.
Ben inancımı kaybettim
2 aylık sitem var hit 0, tabi ben söylediğim araçları kullanmıyorum bodozlama makale yazıyorum sadece başlık bulup ondan olabilir

Zaten amacım şuan için direk makale için kullanmak değil apiyi farklı bişeyler deneyeceğim makale için ai araçları var hazırda zaten wortune falan yıllık 50 liraya satıyolardı en son.

aslında pek semrush muhabetide bire bir tutarlı değil, burada aslında önemli olan rakip kitlen Bence rakibin çoksa geçmen zor zaman alır

Yani diyelim ki teknoloji siten var haberleri basıyorsun her gün düzenli ve en popüler sitelerden bile daha önce içerikleri giriyorsun ama hitin çok düşük olacaktır çünkü rakiplerinin günlük trafikleri eski news kayıtları var bir sürü backlinkleri var hem doğal hem hileli onlara yetişmen zor sitenin oturması etmesi zaten 6 ay ya gerçektne çoooook büyük bir site yapman lazım ciddi mana da yada daha özel bir konu bulman lazım semruh kısmı anahtar kelime konu bulmada fayda sağlıyabiliyor evet ama geri kalan çoğu şey kaliteli backlink, rakikplerinin sitesinin kötü ve işlevsel olmayışı, içerklerinin kalitesi falan filan.