gurmel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dip not sanırım kanunda biber gazı taşımak yasak ve polis işlem yapabiliyor bildiğim kadarıyla kadınlarda pek sorun teşkil etmiyor kendilerini savunmaları için ama erkekler de işlem yapalabiliyorlar beni yunus çevirdi bundan 15 sene kadar önce modifiyeli a3 vardı ve didik didik aradılar aracı sadece trafikte çıkacak kavgalara istinaden hemen yan konsolda biber gazı vardı bulundurmanın yasak olduğunu söyleyip işlem yapmadı ama yinede bi araştırın kıl birine denk gelince uğraştırırlar
Vay arkadas olaya bak. Ben sordugumda yasak degil demisti satici, ama bilemedim. Adam bicagi saplayacak bir yerimize, biz dumduz bekleyelim oyleyse. Bir tek duzgun vatandasta silah yok anlamadim ki ben bu ulkeyi. Psikopatlar bicsinler o zaman bizi. Polis desen zaten iki saatte geliyor ve kavga ciksa korkuyor esnafa silahini kaptiriyor, anca yolda kirmizi ışıkta gecip, normal, sucsuz gucu yeten vatandasa guc gosterisi yapiyor. Benim can guvenligim yok ki ulkede, devletimin polisi de beni eziyor, ulkenin psikopati da. Yasamayalim o zaman biz bu ulkede. Legal ya da degil gucu olan herkes savunmasizlari bir sekilde eziyor baskiliyor.