Bu konuyu buraya açmak aşırı canımı sıkıyor fakat lütfen herkes dikkatli olsun

Son zamanlarda yaşanan olaylardan herkes gibi benim de haberim var

Daha az önce de belki o haberlerin birinde olabilirdim

Kadıköy sultanbeyli istikametindeki son sefere binerken bi şahıs tarafından otobüsten itilip ( sıraya girmedin bahanesi halbuki sıranın başındayım) aşağı atıldım

Şahıs direkt şapkalı keko tipli esmer birisi beni itmesinin ardından herkes sakin ol filan yapınca adama şahıs bir diğer kişiyi de otobüsten itti.

Ve ikimize de sizi gebertirim diyip tehditvari konuştu. Ortalık yatıştıktan herkes otobüse bindikten sonra otobüsün otobandan çıkışıyla beraber inmem gereken duraktan 3 durak erken inecektim şahısla aynı durakta inmemek için. ( Bunu korkaklık olarak algılayan algılasın kimsede karakter kalmadı herkes cebindeki silaha ve bıçağa güveniyor) tam inerken diğer itilen şahıs sen merak etme birazdan onları mermiye boğacağım diyerek cebindeki silahı gösterdi.

İndiğim gibi polisi aradım umarım hem cebinde silahla dolaşan kişi için hem de bizi tehtid eden şahıs için günyüzü göstermezler

Benim başıma gelmez demeyin lütfen geceleri hatta gündüzleri bile dikkat edin. Kimseyle tartışmamaya çalışın. Artık bu tipler her yerde ve bi tartışma sizin ölümünüz ile bitebilir

Edit: Az önce ilçe emniyet müdürü tarafından arandım ve şahısları tutuklamak için harekete geçtiklerini söylediler bunu eklemeyi unuttum

Edit2 : Arkadaşlar lütfen kız erkek olarak olaya bakmayın son olaylar sonrası. Herkesin canı tehlikede yanınızda biber gazı şok cihazı vs. bulundurun. Gece geç saatlerde dışarıda olmamaya çalışın. Herkese güvenmeyin