Asmolin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Antidetect VektorT13 adlı bir yazılım var. Oracle VirtualBox tabanlı ve oldukça başarılı. Araştırmalarıma göre, bu programla sanal bilgisayarınızda yeni bir kullanıcı, yani sıfırdan alınmış bir cihaz gibi görünüyorsunuz. Bu sayede birden fazla hesap açabiliyorsunuz çünkü yazılım, sanal bilgisayarın tüm donanım ID'lerini, BIOS'u ve daha fazlasını değiştiriyor.
Antidetect tarayıcılarda ise bu tarz kapsamlı değişiklikler yapılmadığı için yakalanmanız daha kolay oluyor.
Bu yazılım ile nasıl para kazanıyorlar sorusuna gelince; Google Cloud, Google Adsense, Gmail, Meta (Facebook, Instagram, TikTok), kripto borsaları ve e-ticaret platformlarında birden fazla hesap açarak kazanç elde etme imkanı sunulabilir. Bunlar basit örnekler. Daha ticari düşünenler ise daha büyük kazançlar elde edebilir, diye düşünüyorum.
Kendi yazılımım ile tek pc'den 3k hesap yönetiyorum hedef 10k, hiçte yakalanmadım. Gerek yok multilogin'e, Antidetect tarayıcılara falan, biraz python bilgisi yeterli yakalanmamak için. Rus'ların çin'lilerin yazılımlarını kullanacağımıza birazda geliştirmeyi öğrenelim. Yapay zeka çağında yazılım bilgisine de gerek yok, kodlama alt yapınız olsun yeterli.