Bu yılın başında bir dolandırıcılık yaşamıştım.Laptop satma durumunda *********** benimle beraber o gün 10 kişiyi dolandırmıştı.Suç duyurusunda bulunmuştuk nisanda bir mahkeme vardı gitmedim bir sonraki mahkemeyi de 14 ekime atmışlar.
UYAP da rastgele bir bakayım derken zorla getirme kararı çıktığını gördüm kendi adıma.1 ay önce çıkmış karar.2 ay önce taşınmıştım,ikametgahı yeni alabildim.Bu karardan sonra polisler eski adrese gitmişler geçen ay.Beni bulamadıklarını bildirmişler.Garip bir şeyler olmuş.
Ben bunları yeni gördüm bir sonraki duruşmaya gideceğim zaten de şimdi gbt ye vs. girsem beni alırlar mı? Şikayetçi için böyle bir durum olduğunu ilk defa görüyorum
GBT ye girdiğinizde sizi alma gibi bir durum olmaz.
Ama siz yinede yakın zamanda karakola gidip bir dilekçe verin yukarıda yer alan bilgileri ifade ederek.
Duruşma ne zaman hocam ? uzun bir süre varsa eğer siz sağlama alın kendinizi sorun teşkil ettiğinde ben karakola bu duruma istinaden dilekçe verdim diye savunursunuz.