wantrepreneur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu forum beni hayrete düşürüyor, değerli yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar siz iyi misiniz? Adam konuya "suç tarihim" diye başlamış ve konuda herhangi bir mağduriyetinin olduğundan bahsetmemiş dolayısıyla buradan suçlu olduğunu kabul ettiği anlaşılır.
Üstelik kasıtsız bir suç değil, Madde 158- (1) f. Her ne kadar olayı anlatmasa da paylaştığı mahkeme kararından bir *********** ile karşı karşıya olduğumuzu görebiliyoruz, ne istiyorsunuz? Bu cezayı olabildiğince ucuz atlatıp ders almadan devam mı etsin?
Sizi de mi dolandırsın? İnsan şu kararı foruma atmaya utanır, herifte utanma da yok. Geçmişte dolandırıcılık mağduru olan bir müşteki olarak karşı taraftakilerin aynı maddeden yargılanıp benzer bir ceza almasını sağladım, uzun süredir hürriyetleri bağlanmış durumda ve bu sonuca vesile olmak gurur verici.

Size biraz da mağdur tarafla empati yapmanızı öneririm.
Hayırlı forumlar
Sizde empati yapın herkez hata yapabilir hayatınızda hiç hata yapmadınızmı? Kişi suçu yaptım yardım edin demiyor cezam neyse çekecem ne kadar çekeceğimi söyleyin diyor. Azıcık sizde güzel beyninizi kullanın