Merhaba arkadaşlar,

Şu anda kurumsal bir firmada 3 yıldır yazılım geliştirici olarak çalışmaktayım ve çalıştığım şirketten memnunum diyebilirim. Uzaktan çalışma şeklinde ve maaş da az çok beni idare ediyor. Bu hafta bir bankayla yazılım geliştirici pozisyonu görüştüm ve sonuç olumlu oldu, yine aynı şekilde uzaktan çalışma ve maaş olarakta aylık 100k net şeklinde teklif iletildi. Fakat şu an çalıştığım iş yerinde oldukça rahatım ve kendime çok fazla vakit ayırabiliyorum diyebilirim, bankaya geçince bu durum böyle olmayacak diye düşünüyorum. Aramızda herhangi bir bankada yazılımcı olarak çalışan var mı önerileri olur mu? Şu anda da aldığım maaş tekliften birkaç tık aşağıda. Banka yeni ve farklı teknolojiler kullanıyor bunları öğrenme sürecimin sancılı olacağını düşünüyorum siz benim yerimde olsaydınız rahatınızı bırakıp daha yoğun bir işe geçer miydiniz yoksa şu an günlük birkaç saat mesai yaparak mevcut maaşta kalmayı mı tercih ederdiniz? Şu anki şirkette kalırsam muhtemelen 2 yıl sonra müdür olacağım ve bankanın teklif ettiği rakamı 2 yıl sonra anca alabileceğim ama rahatım yerinde olacak. Yani konfor alanını bozmak sizce mantıklı mı yoksa aynı rahattan devam mı etmeliyim? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler