Bu nasıl bir üslup ! İnsanlığımı sorgulayamassınız haddinizi bilin. Zaten çevreye ve insana saygım olmasa bunun doğru olup olmadığını araştırma çabası sarfetmez kendi bildiğimi okurdum. Burada neyin doğru neyin doğru olmadığını öğrenmeye çalışıyorum değil mi? Orman kurallarına göre "O binada oturmuyorsun oraya parkedemessin" dersiniz. O apartmanda hiç bir hakkın yok demişsiniz de belediyeye gittim ve alan projede otopark olarak görünmediği için ve zaten ada parsel dışında kaldığı için park etmemde bir sorun olmadığını öğrendim. Tekrar söylüyorum insanlığa saygısı olmayan bir insan bunun peşine düşmezdi.
dostum, yazılı olmayan kurallar vardır.
anladın mı ? herşeyi kanunda bulamazsın ?
yaş kaç bu arada ?
80 li yıllarda adamın birisi uyuşturucu madde satışı yapıyor. satıştan milyonlar kazanıyor.
gidiyor kazandığı parayı gömüyor.
daha sonra polise gidip suçunu itiraf edip o günkü kanunun açığından faydalanıp 6 yıl yatıp çıkıyor.
o adamın şuan antalya da 5 yıldızlı oteli var.
şehir efsanesi değil bu gerçek.
kanunen yada belediyeye göre ne olursa olsun. o apartmanın önündeki boşluk o apartmandaki adamın kullanımındadır.
KANUNEN DEMİYORUM insanlık olarak senin orda bir hakkın yok. adam serzenişinde tamamen haklı.