Kadir şeker gibi mi desek niceleri yüzünden ya ölen ya hapis yiyen oldu adam neden risk alsın
Yorumunuz tamamen boş...
Bunun namussuzlukla alakası yok, cezalar caydırıcı değil. İnsanlar bunu bildiği için çok rahat davranıyor. Şahsen bende yardım etmezdim tek gezsem. Ne biliyorsun adamlar belki yanında silah taşıyor kafaları güzel, şimdi burda kimse erkeklik taslamasın. Herkesin 1 kurşunluk canı var. Burda erkeklik taslayan elit semtlerde oturan elit insanlardır. Hayatında keş görmemiştir
Sitem ediceğimiz tek şey Adalet sistemi.
Nasıl bir ülke olduk demişsiniz bir de, seçimlerimiz doğrultusunda yaşanıyor her şey.
Köşede duranlara namussuz demek?
Müdahale etmeye kalksa belki adamı koyun gibi keseceklerdi? Eşi ve çocukları bir ömür eksik kalacaklardı. Müdahale etmeye, ayırmaya gidip bıçak yiyen ve hayatını kaybeden sayısız insan var. Can her zaman değil bir defa gelir.
arkadaşlar siz ne dediğinizin farkındamısınız ?
bende Muhalifim bu sistemin sebebi kurucusu iktidar partisine hiç bir zaman oy vermedim vermem...
ama bakın göz göre göre bir kıza sokak ortasında yatirip tecavüz ediyorlar
bu kişi sizin eşiniz kız kardeşiniz anneniz olsa insanlar izlese siz ne yaparsınız ne hissedersiniz ?
tamam kadir şeker olayını bende biliyorum ama o kadarda değil kardeşim benim gözümün önünde kimse kimseye çoluğa çocuğa tecavüz edemez !
saçmalamayın birde bana boş adamsın muhabbeti yapmışlar kendinize gelin
iyi forumlar