aim_fakiri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müstechenlik diye diye kendinizi körleyin...

Yabancı ülkelerde neden böyle şeyler serbest hiç düşünmediniz mi ?

İnsanlar neden daha gelişmiş oluyor böyle ülkelerde ?

Her şeyi en başından küçük yaşta öğrendiklerinde, uygulayabilecekleri yer olmuyor.
Doğruyu ve yanlışı görüp seçip ayırt edebiliyorlar. Erken yaşta öğrenen çocuklar büyüdüklerinde daha çabuk olgunlaşıyorlar.
Bizim ülkemizde 10 yaşında öğrenilmesi gereken, bilinmesi gereken şeyleri 20 yaşında öğrenen adam uygulamaya çalışıyor. Her yer asosyal, her yer sapkın ve sapık kişilerle dolu...
Bunların tüm sebebinin ülkemizdeki yasaklar olduğunu düşünüyorum.

Ülkemizde yasak olan, her şeyi deneyerek öğrenmeye çalışıyorlar. Müstechenlik dediğin nedir ? Çıplaklık değil mi ? e bu zaten insan anatomisi ?

Bu müstechenlik yasakları yüzünden ülkemizdeki çoğu erkek, yolda yürüyen kızın afedersinzi "g*tüne" baka baka gidiyor. (ULAN BENİM DE BACILARIM VAR) Siz bunu gelişmiş hangi ülkede gördünüz ?

Aynı b*ku gelişmemiş ülkeler halen yemeye devam ediyor. Bence böyle olaylara yasak getirilmemeli, aksine böyle şeyler çoğaltılarak toplumumuz cinselliğe doyurularak düzeltilmeli.

Ben bu durumun tamamen insanların merakından, deneyerek öğrenme isteğinden kaynaklı oluştuğunu düşünüyorum. Müstechen içerikli filmleri destekliyor mümkünse tüm +13 filmlerde olmasını talep ediyorum.
Gelişmiş ülkelerde yoldan geçen kadınlara bakılmadığını neye dayanarak söylediniz bilmiyorum ama bence tamamen hayal gücünüzle konuşuyorsunuz.
Sapıklar her ülkede var lakin sizin zihniyetinizde, cinselliği tamamen özgür bırakma kafa yapısına sahip ülkelerde daha fazla olduğu kanaatindeyim