Merhaba Değerli Forum Üye Arkadaşlarım,
İstanbul'daki İSPARK otoparklarının canlı verilerini şık ve modern bir tasarımla sunan bu harika yazılımı sizlerle ücretsiz olarak paylaşmaktan mutluluk duyuyorum! Artık İstanbul'un otopark durumu hakkında anında bilgi sahibi olabilir, boş yer kapasitesi, adres bilgisi, çalışma saatleri ve ücret gibi verileri kolayca görebilirsiniz.
Özellikler:
  • 🛥️ Canlı Veriler: İstanbul'daki tüm İSPARK otoparklarından güncellenen verileri anında görüntüleyin.
  • 🌟 Modern ve Kullanışlı Tasarım: Şık, minimalist ve mobil uyumlu tasarımı ile kullanıcı dostu bir deneyim sunar.
  • Anında Güncelleme: Veriler her saniyede bir otomatik olarak yenilenir ve en güncel bilgileri sunar.
  • 🛋️ Detaylı Otopark Bilgileri: Otopark adı, adresi, boş kapasitesi, toplam kapasitesi, çalışma saatleri ve ücret bilgilerine kolayca ulaşın.
  • 📍 Kolay Kurulum ve Kullanım: Kurulumu oldukça basit ve kullanımı herkesin anlayabileceği şekilde tasarlanmıştır.
Bu yazılımı kullanarak şehrin otopark durumunu yakından takip edebilir, şehirde aracınızla gezerken uygun otopark bulmanızı kolaylaştırabilirsiniz. Forum üyelerimize özel üretsiz olarak sunduğumuz bu çözümü hemen indirip denemenizi tavsiye ederim!
Demo Adresi: TIKLA
İndirme Adresi: TIKLA
Herkese keyifli kullanımlar dilerim. Geri dönüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum! 💡🚀
Tasarımı isteyen değiştirebilir, basit bir tasarıma entegre ettim.

Bir teşekkürünüzü alırım.