No follow konusunu görünce sormak istiyorum seo ile uzaktan bile alakam yok 😀
Bir blog sitem var her yazıda rankmath dış link istiyor
Her makalede 3k kelime bile olsa 1 adet sürekli wikipedia linki yazı sonuna ekliyorumne dedin bu işe hocam
Başkasının sitesini vereceğime wiki veriyorum ama wikipedia ya no follow a gerek varmı do follow mu versem zaten güvenilir site sonuçta wiki
Wordpress tag da kullanıyorum google sevmiyomuş ama her yazıda 1 tane etiket ekliyorum sadece. sidebara koyuyorum (rankmath keyword değil wordpress tag) bide bunu sorucam
backlink e de inanmıyorum hocam reddediyorum😀 bedava verseler almıyorum zaten nerden alacaz şu forumda 5k seo paketi satanların backlinki bile çöp diyorlar benim kafamda öyle algı oluştu kesinlikle almıyorum al desen de almicam😂🤣 alırsam sadece tanıtım yazısı
"başkasının sitesini vereceğime wikipedia veriyorum " ifadesi bence mantıksız çünkü o da başkasının sitesi. ben benim siteme link vermiş aynı kategorideki siteleri link verdiği için farkettim. ben de bu sayede ondan haberim oldu sitesine girdim çok kazanacağı bi reklamına tıkladım

arada bir semrushda nanaliz ederken sürekli sitesine giriyorum. ben de yer yer onun sitelerine link vermeye başladım diğer sitelerde. bence bunları da düşünün.
hatta bir bilgi de vereyim bir eklenti var her konuya otomatik 3 5 20 200 500 adet siteyi yani sizin istediğiniz kadar siteyi ekliyor. site sahipleri de bu ne kardeşim deyip meraktan siteye girip bakıyor. ancak tabi adam çoktan onun sayısını 3 e indirmiştir.