BY_TURKER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trendyolda satış yapıyorum ve işlerim iyi diyen var mı acaba ?

Hep olumsuz yorumlar görüyorum. İşini kuran ve düzgün ödeme alıp işini yürüten küçük işletmeler de vardır diye düşünüyorum.
Hocam trendyolda herhangi bir küçük işletme görürsen ve uzun süredir oradaysa bil ki o bu işi ana işi olarak yapmıyordur ve ekstra gelirleri olan bir işletmedir yani kira gibi v.s gibi gelirleri vardır. Maksat orada var olmak için dükkanı açık tutan zararına satış yapan çok müşterim var. Trendyola giren küçük işletmelerin neredeyse hepsi 10 da 9 u başarısırız oluyor ben bu sektörün direkt olarak içindeyim. Maalesef küçük girişimler tutunamıyor ve mallar ellerinde kaldığı içinde zararına satış yaparak diğer firmalarında zarar etmesine sebep oluyor. Sektöre her yeni giren bir fiyatları ve piyasayı karıştırıyor. Bakıyor kargo, komisyon, kdv ve diğerleri kar yerine zarar yazıyor ellerindeki malları dediğim gibi zararına satıp çıkıyorlar.

Peki ne yapmalı önce ticaret insanı olmak ile hevesi ayırt etmeli insanlar. Bir hevesle x yerden şunu alayım trendyolda satarım mantığından kurtulmaları lazım böyle bir şey yok. Arkadaşlar ticaret 1-2 kişiyle yapılmaz ticaret ekip işidir cebinizdeki paradan olmak yerine size uygun işler bakın benim tavsiyem budur.