Trendyol vb. alanlarda satış yapmış birisi olarak önermiyorum. Çünkü zaten hali hazırda İsviçre gibi fırsat ülkesindesiniz sanırım.
Amazon üzerinden bütün Avrupa'ya ürün satmak yerine neden Türkiye'ye ürün satmak istiyorsunuz ki?
Ben sizin yerinizde olsam AB ülkeleri odaklı satış gerçekleştirmek isterim.
Türkiye'de ise yetki alanında güvenebileceğim iki kişiye işi veririm.
Kârlarına ortak olurum ve iki yönlü işimi yönetirim.
Ve ülkemizde sürekli değişken olan enflasyon ile nasıl en ucuza satabilirsiniz ki?
Maliye ve E fatura yüzünden yüzlerce kişi ceza aldı/almaya da devam ediyor. Ben size aslansınız, kaplansınız yaparsınız diyebilirim ama iki yönlü düşünmek gerekir. Dolar / TL kur farkından faydalanıp satış yapmak daha iyiyken TR pazarına hiç girmeyi bile düşünmem.
yorumunuz için çok teşekkürler hali hazırda 321m2 tuning garajım var burada aklınıza gelebilecek tüm marka model araçlarına tuning işi yapıyoruz Almanya'dan dahi geliyorlar bizim amacımız Türkiye de enflasyona kötü olduğu için alım gücü de ktü oldu için uyguna mal edip Türkiye pazarında satmak bizim kar gibi ihtiyacımız asla olmayacaktır zarar dahi etsek çünkü İsviçre de yeterince kazancımız yüksek ülkemizi sevdiğimiz için Türkiye el atmak istiyoruz sizlerin de çok bildiği aksyon tuning arkadaşımdır eski ortaklarımdandır yani bu işin duahanları ile iş birliği yapmışlığımız mevcuttur reklam değildir memleketim olan Adıyaman çok severim ve Adıyaman da herkes bizi tanır ve bende tüm Türkiye'ye tanıtmak istiyorum kendimizi