Mega_Medya_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurtdışı işleri için o ülkelerde yaşayan milyonlarca kişi var benden önce onlara giderler onların bana gelmesi için ne yapabilirim meta reklam çıkmayı düşünüyorum bir yandan aklımda yurtdışı yaşayan türkleri hedef kitleye alırsam gibi düşünceler var oda hedef toplaması vs uzun sürüyor bir arkadaşım var 10 ay sonra ilk defa yurtdışı müşteri gelmiş reklamlardan ama 10 ay boyunca çalıştırmış reklamı giden para gelen parayı karşılamıyor bile
Ustteki mesaji yeterince acik yazdigimi saniyordum halbuki!
1. Sizin elinizde en buyuk silah var, uygunluk. yani ordaki kisiler icin 800$ hicbirsey iken Turkiyede yasayan sizin icin 300$ gayet iyi bir para. Ama uygunluk derken de profesyonellik de lazim. Yani ayni seviye profesyonalizmde uygunluk olsun.

2. Meta reklamla ancak butce harcarsiniz, Kimse bir reklam gordu diye hemen atlamaz, Direkt sirketlere muhatap olmak istiyorsaniz onlara guven vermeniz lazim. O yuzden ya ajanslarla ILETISIME gecin ya da linkedin gibi platformlardan networkunuzu gelistirin, guveni saglayin. kalin harflerle yazdigimi da kullaginiza kupe olsun.

3. Yurtdisinda turklere akli olan bulasmaz. Turkiyedekiler 1X dalavereci ise yurtdisindaki Turkler 10X dalaverecidir, kimse de ustune alinmasin! Istisnalar kaideyi bozmaz. Siz turkleri neden hedef almak istiyorsunuz, dil sorununuz mu var?
Dil sorununuz varsa bence varinizi yogunuzu dili cozmeye verin. Yurtdisindaki sirketlerle calismak istiyorsaniz once inglizceyi cozmeniz lazim. Verdiginiz hizmetlerde dil bilgisi cok ama cok onemlidir zaten. Ben yarim yamalak ingilizce bilen birine inglizce sirketim icin sosyal medya yonetim isi asla ama asla vermem. Faydadan cok zarari olur!