ckuforum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kesinlikle parasında değilim, diğer firmadan iade talep etmeyeceğim aynı şekilde de bu firmadan da para iadesi talep etmeyeceğim, belki maddi olarak zor durumdalardır.

Bir firma yıllık ödeme alıyorsa bu onların hizmet vereceği anlamına gelir. Eğer yarı yolda bırakıyorsa o firma firma değildir. Bu tip firmaların r10 gibi forumda yerlerinin olmaması gerekiyor. Ben bu foruma güvenerek açtığı satış konularından sipariş verdim.

Fakat forum yönetimi olarak buna bir önlem almanız gerekir, HOSTİNG işi çoluk çocuğun yapacağı bir iş değildir.

Son cümlenizi alıp forumun girişine asmak isterim, çünkü o kadar haklısınız ki, benim de sürekli söylediğim bir cümledir.

https://www.r10.net/hosting-sirketle...il-alinir.html

Yukarıdaki gibi bir link bırakayım çok ciddi ve meşakkatli bir çalışma içerisindeyiz son 1 aydır, burada bazı kuralları bazı incelemeleri geçen firmalara belirli bir ikon vereceğiz, 15 Ekim'den sonra da bütün hosting ticareti forumda değişiyor olacak. Tabi bu ikonu alacak firmalar ile sorun yaşamayacaksınız v.b şeyler söyleyemeyiz ama en azından bir elekten geçtikten sonra belirli şartları yerine getiriyor olduğunu bildiğiniz firmalar ile çalışmak biraz daha güven sağlayacaktır. Ayrıca Doğrulanmış Firmalar ile yapılan ticaretlerde ortaya çıkabilecek sorunlarda verilen ikonların rankların geri alınmasına kadar ciddi yaptırımlar da olacak. Her iki tarafıda koruyacak bu uygulama yakında çalışıyor olacak ve bazı şeylerin biraz daha yoluna girmeye başlayacağını hep birlikte göreceğimizi ümit ediyorum.

Bu şikayet konunuzda da firmanın cevabı icin bekleyelim.