xtreme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ckuforum;

Diğer forum şikayetiniz ile iligli, raporunuz gözümden kaçmış üzgünüm, gerekli ceza kullanıcıya verildi.

Ayrıca diğer şikayetinizde de firma bir süre hizmet vermeyeceklerini belirtmişti hatırlarsanız, şu anki çalıştığınız firma da aynı şeyi söylemiş. Burada enflasyon veya paranın değer kaybetmesi durumunu göz önünde bulunduramayacağım, çünkü 2. kez aynı durumla karşı karşıyasınız, muhtemelen fiyat performans açısından en uygun fiyatları seçiyorsunuz, bu da firmanın yanlış fiyat politikası yüzünden sürdürülebilir olmuyor. Bir hizmetin fiyatı aşağı yukarı bellidir, o fiyatların çok altında bir hizmet alıyorsanız, bu gibi durumları göz ardı etmemeniz yararınıza olacaktır.
Ben kesinlikle parasında değilim, diğer firmadan iade talep etmeyeceğim aynı şekilde de bu firmadan da para iadesi talep etmeyeceğim, belki maddi olarak zor durumdalardır.

Bir firma yıllık ödeme alıyorsa bu onların hizmet vereceği anlamına gelir. Eğer yarı yolda bırakıyorsa o firma firma değildir. Bu tip firmaların r10 gibi forumda yerlerinin olmaması gerekiyor. Ben bu foruma güvenerek açtığı satış konularından sipariş verdim.

Fakat forum yönetimi olarak buna bir önlem almanız gerekir, HOSTİNG işi çoluk çocuğun yapacağı bir iş değildir.