os_studios adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama o mesajınızda BOP'u eleştirip Atatürk bunlara karşıydı bunları o zamandan biliyordu gibisinden konuşmuşsunuz. Şimdi de Atatürkün de bunu savunduğunu attığımda diyorsunuz ki evet Atatürk de o fikirdeydi. Ben burada bir tezat görüyorum. Şu an Atatürk de BOP'çu oluyor dediğinize göre.
Hocam beni mmesajaşlrımda zerre tezat yoktur. Konuyu dediğim düzeyde araştırmış ve gerekli bilgiye sahip kişiler ne deme kistediğimi zaten anlayacaktır. Bu konuda sizinle ikili tartışmaya giricek değilim, amacım böyle bir şey değil zaten. Ben kendi düşüncelerimi aktardım. Herkes düşüncesini saygı çerçevesinden aktarmakta özgürdür. O yüzden bu konuyu dediğim gibi daha fazla uzatıp sizinle kavga noktasıan gelmeyeceğim.

Atatürk BOP'çu değildi. BOP olgusunu dediğim düzeyde araltırın. Sonra Atatürk'ün tek dünya düzenine olan bakışını sadece Nutuk olarak değil başka akademik çevrelerde ve kaynaklardada araştırın. Sonra Bubağlantıyı birde Atatürk'ün Türk Tarih Tezi'ndeki noktalarıyla ele alın. Zaten otomatikmen beni yanlış anladığınızı görecek ve bir miktarda olsa gerekli bilgiye sahip olacaksınız.

Atatürk'ün tek dünya düzeni İlahi ve Kadim bir nizama dayanır. Antik uygarlıklara dayanır, yıldızlar arası sistemlere ve öğretilere dayanır, Mu 'ya, Atlantis'e, Lemurya'ya Agartha'ya ve nicelereine dayanır. İnsanların komplo teorisi dediği Ezoterizm'e ve Mistisizm'e dayanır.

Fakat bu denyoların şu anki yapmaya çalıştığı düzen, karanlığa hizmet eden, insanlık için kölelikten başka bir şey olmayan, bir kaç varlığın sonsuz yaşa muğruna milyarlarca varlığı ve ruha Tanrılık taslaması için kurmaya çalıştıkları bir sistemdir.

Dedeiğim gib idevamını uzatmayacağım. İYi forumlar dilerin