Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Niye ticaret bakanlığı açıklamadı mı doğrulamadı mı ? Biz burda ikiyüzlülükten bahsediyoruz.Hem bop eşbaşkanıyız diyeceksin hem yahudi cesaret ödülü alacaksın hem de filistin için miting yapacaksın.Sapına kadar da türküz o yüzden o mitinglerde biz olmadık araplar için ağlamadık ama siz ağlamaya devam edeceksiniz belli ki .Banane israilden irandan filistindinden bir kere de mehmetçiğinizi düşünün.Benim mehmetçiğim oyuncak değil oraya gitsin buraya girsin.Ateri oyunu mu bu ? Kılıçla kalkanla olmuyor arık savaşlar bıraksın herkes şu savaş naralarını yok israilin içinden geçermiş nereye geçiyorsun kardeşim sen adamlar dünyaya ürün teknoloji satıyor.Bu ülkeyi natoya ben sokmadım.Amerika üstlerini ben kurmadım tamam mı ? O kadar milliyetciyseniz önce vatanı savunun 13 milyon mülteci girmiş bize hala türkiyeyi herşeye dahil etmeye çalışıyorsunuz.Benim askerim oyuncak değil siyasi malzeme de değildir.Gündemi gayet iyi takip ediyorum.Gaza gelip yok şunu yaparız bunu yaparız diye hükümetlerin oyunlarına gelip insanları ayrıştırmayın.Konuya da son mesajım beni anlayan gayet iyi anlıyor.İki yüzlülük yapan hükümetin yaptıkları ortada güya seçmeninin gazını alacak oraya gireriz dış güçler şu bu .Millet yutmuyor artık bu masalları.
Abdullah hocam sizinle ticaret yapmış biri olarak yazdıklarınızı görünce çok üzüldüm. Görünen o ki X'teki firarilerin ve havuz medyanın pompaladığı yalanlardan nasibinizi almışsınız siz de.
Ticaret bakanlığı öyle bir şeyi doğrulamadı. Öyle bir şey yok çünkü. Sadece her sivil uçağa verildiği gibi havalimanlarımıza inen israil sivil yolcu uçaklarına da yakıt ikmali yapılıyor doğal olarak. Savaş uçağı için yakıt satılması gibi bir durum yok. Haberleri yandaş troll sosyal medya hesapları yerine daha kurumsal, tarafsız ve habercilik ilkelerine uygun yerlerden takip etseniz keşke.

BOP'a gelirsek, daha sonraki yaptığı açıklamalardan bunun ölü bir proje olduğunu söylediğini ve köprüyü geçene kadar ayıya dayı dediğini görebilirsiniz, çok zor değil.

Yahudi cesaret ödülünü de kendisi almadı, malum parti döneminde H*tlerin soykırımından kaçan yahudilere kucak açan ve onları Türkiye'ye kaçıran malum partili siyasilerin adına alınmış bir ödül. Türkiye adına verilen bir ödülü Türkiye'nin başındaki adama değil kime vereceklerdi merak konusu, hepsi ölmüş olan o kişilerin mezarına mı takacaklardı ödülü?

Özellikle +50 yaş malum parti Facebook sayfalarında yayılan bop ve yahudi cesaret ödülü gibi zırva argümanları sizin gibi birinin doğru kabul etmesine gerçekten inanamıyorum...

Arap arap diyerek olayı sadece arapların nezdinde bir olaymış gibi düşünmeniz gerçekten çok sığ bir düşünce. Bugün ABD ve Avrupa'da eylem yapıp polis şiddetine maruz kalan, yaralanan, tutuklanan insanlar arap sevdasından bunu yapmıyor. Oradaki soykırım ve insanlık ile savaş suçlarından ötürü böyle yapıyor. ABD'de ve Avrupa'daki insanlar markaları araplara olan aşkından dolayı boykot etmiyorlar. Ki onların bile bu kadar islamofobik olmasına karşın geçin araplığı, islamla bile bağdaştırıp bakmıyor olaya. Her insan evladı olan varlığın karşı çıkması gereken bir savaştır bu. Hele ki kendine "Türk" diyen birinin mutlaka karşı çıkması gerekir. Yüzlerce yıl, daha düne kadar dedenin gezip oturduğu toprakları ne kadar çabuk salıvermiş ve başkalarının sahipliğini savunur olmuşsunuz? İsrail'den fazla bizim izimiz var o topraklarda, İsrail'den fazla bizim hakkımız o topraklar. Her şeyi geçtim Türk'üm diyorsanız zaten bu düşünceyle hareket edersiniz en kötü. Müslümanım diyorsanız müslümanlara yapılan zulümden ötürü savunursunuz en kötü. İnsanım diyebiliyorsanız da insanlığa karşı yapılan suçlardan ötürü savunursunuz. Aksini savunmak için tek sebep siyonist olmak gerekir, bakın yahudi de değil siyonist diyorum. Ki birçok yahudi de israile karşı çıkıyor hatta israil polisi tarafından darp edilip tutuklanıyor.

ABD üslerini siz kurmadınız ama sizin zihniyetiniz kurdu. Orayı da bir düzeltelim isterseniz, belirsizlik kalmasın.

Sınırımıza 2.5 saat karayolu uzaklığındaki bir ateş çemberinden "banane" demek ise kelimenin tam anlamıyla şuursuzluktur. Gerçi sizin zihiyetin örneklerini birçok defa gördük. Suriye'de PKK'yı DEAŞ'ı temizleriz, ne işimiz var Suriye'de? Irak'ta YPG'ye operasyon yaparız, ne işimiz var Irak'ta. Karabağ'a siha yollarız, maalesef Karabağ'a silah göndermişiz dersiniz. Akdeniz'de gaz ararız, akdenizdeki aramalar derhal durdurulmalı dersiniz. Bu lafları kim diyor diye bilmeyen birine sorsak "herhalde ABD, Ermenistan veya Yunanistan'dır" der. O derece berbat bir zihniyetin lafları bunlar oysa ki. Güçlü devlet olmanın gerekliliği mikrobu vücuda girmeden imha etmektir. Bu sebeple ABD, Rusya, Avrupa ülkeleri kilometrelerce uzakta olmasına rağmen ortadoğuda asker barındırıp operasyon yapıyor. Ama biz? Ne işimiz var değil mi? Dibimizdeki savaştan bize ne değil mi? Fırlatılan füzeler kıbrıstan hataydan ve mersinden bile görüldü ama bize ne canım. Kim saldıracak ki bize?

Bir önceki yorumunuzun üzerine bununla artık tüy dikmişsiniz. Gerçekten diyecek bir laf bulamıyorum size Abdullah hocam. Böyle bilmezdim sizi. Çok üzüldüm.