Bir yere kadar iyi güzel yazmışsınız da Nutuk'u tersten okudunuz sanırım. Tek dünya devleti ve dini olmasını savunan kişi başkaları değil, Atatürk'ün ta kendisi. Yine de Atatürk'e insan dışı varlık ve piyon demeniz hoş olmamış. Nutuk s.347:
"Efendiler, bütün insanlığın görgü, bilgi ve düşüncede yükselip olgunlaşması, Hıristiyanlığı, Müslümanlığı, Budizmi bir yana bırakarak basitleştirilmiş ve herkes için anlaşılacak duruma getirilmiş saf ve lekesiz bir dünya dininin kurulması ve insanların, şimdiye kadar kavgalar, çirkeflikler, kaba istek ve iştahlar arasında bir sefalethanede yaşamakta olduklarını kabul ederek, bütün vücutları ve zekâları zehirleyen zararlı tohumları yok etmeye karar vermesi gibi şartların gerçekleşmesini gerektiren birleşik bir dünya devleti kurma hayalinin tatlı olduğunu inkâr edecek değiliz."
Görünüşe göre 15 yıl boşuna araştırmışsınız gibi duruyor hocam.
Hocam sanırı siz yorumlammı tersten okumuşsunuz. Ben Atatürke karşı boş bir insan yada hakarette bulunmadım. Aksine görüp görebileceğiniz en koyu Atatürkçülerden birisiyim. O noktada bir anlaşalım. Kaldıki evet dediğiniz gibi Atatürk te bu düzeni savunuş. Fakat Atatürk ün savunduğu tek düzen sistemi ile şu anki yapılanmanın yapmak istediği tek düzen sistemi hem içerik hem de amaç olarak çok farklı. Ben Nutuk un orjinal yazılöış el sahafı halini görmüş nadir kişilerden birisiyim. Atatürk hayatta iken onun yakınlarında duran ve bu vasiyet koruyucular olarak geçen bir takım gizli kişilerden birisi ile birlikte bir süre beraber yaşamış rahmetli büyük dedem. Huzur içinde yatsın. Bende kesinlikle Atatürk ünde kabul ettiği ve arzuladığı tek düzen sistemini sonuna kadar destekliyorum. Benim eleştiri ve boş insan boş laf diye kast ettiğim kişi kesinlikle Mustafa Kemal Atatürk değildir, forumda kuru gürültü yapan, ömrüne toplasan 8=10 kitapı anlayarak okumamış twitter ve youtube yorumcularıdır.