Ticket üzerindende görülebileceği üzere sunucumda herhangi bir iptables/ufw olmadiğini, bunun sebebinin sizin ağinizdaki firewall olduğunu zaten size ben söyledim.
Yapacağiniz şey (BEN SİZDEN DDOS HİZMETİ ALMADIM VDS ALDIM) genel olarak aşırı bir güvenlik kullanıyorsanız ve bu beni ister istemez etkiliyorsa, sunucumu firewall'da hariç tutmaktı.
AWS cihazımızlarımla tüm verimerkezlerindeki VDS'lerimde kullandiğim üzere, trafik çıkışlarımı bu vdslerden üzerinden yapmaktayım.
Satın aldığım kendi sunucuma, diğer sunucumdan satın aldığım haklar dahilinde istediğim kadar bağlantı yapabilirim bu gayet normal. Kendi sunucuma saldıracak değilim
@xtreme; arkadaş belli ki 400 TL için konuyu uzatacakta uzatacak. Ben hakkımı helal etmiyorum, konunun ve müşteri olarak ona vermiş olduğum olumsuz itraderinda silinmesini istemiyorum.
Yaşattiği mağduriyet bu konu ile burada kalsın. Ticari ahlakı olmayan, müşteri odaklı değil para odaklı iş yapan biriyle daha fazla konuyu uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Haklı sebeplerimden dolayı konu ve müşteri olarak verdiğim itrader silinmesin kafidir.
Teşekkürler.
Ben firmanın ücreti iade etmemek adına konuyu uzattığını düşünmemekle birlikte (çünkü daha önce iade edebileceklerini belirttiler), iki tarafta da eksi bir ticaret puanı kalmasına üzüldüm. Halbuki çok daha kolay şekilde bu problem çözüme kavuşturulabilirdi.
Konuyu kilitliyorum, taraflar kendi aralarında anlaşırlarsa eğer konuyu ve itradeleri report etme hakkınızı da saklıyorum. Ufak anlaşmazlıklardan kimsenin ticaretinin etkilenmesini istemeyiz.
İyi forumlar.