Bütün emeklerimizin bir gecede silindiğinin kanıtı alttaki Binance e-postasındadır. Umarım birkaç büyük satış ortağı şimdiden dava açmıştır. 2242 adet referansım var, boşa gidecekse neden çabaladım diye düşünmüyor değilim. Benim 100 katım insanlar bir topic bile üretmemiş, ilginç...

Değerli Affiliate,

Türkiye’deki kullanıcılarımızı ve Affiliate’larımızı doğrudan etkileyecek önemli değişiklikler hakkında sizi bilgilendirmek isteriz. Binance olarak, yerel düzenleyici çerçevelere tam uyumun, tüm kullanıcılar için güvenli ve güvenilir bir ortam sağlamak adına büyük önem taşıdığına inanıyoruz. Bu doğrultuda, Binance.com’un Türkiye’de kesintisiz bir şekilde faaliyetlerine devam etmesini sağlamak için gerekli tüm adımları atmaya devam ediyoruz.

02-07-2024 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilen Kripto Varlık Yasası kapsamında, Binance.com’daki tüm ürün ve hizmetler Türkiye’deki kullanıcılara İngilizce ve desteklenen diğer tüm dillerde sunulmaya devam edecektir. Ancak, 02-10-2024 itibarıyla, yasanın 99/A - (1) maddesi uyarınca, Binance.com Affiliate Programı’nın sona ereceğini üzülerek belirtmek isteriz.

Affiliate programımıza yönelik güncellemeleri aşağıda bulabilirsiniz:

02-10-2024 tarihi itibarıyla Türkiye'den yeni Affiliate başvuruları kabul edilmeyecek ve mevcut Affiliate ilişkileri sonlandırılacaktır.