Türkiye'de olupta müslüman olmadığı için israili savunan bir tayfa bakın adamlar iranı geri püskürttü toprakları genişlettiler hemen lübnana doğru çıktılar bu ne demek hepsi doğru demek sıradaki durakları suriye zaten yok olmuş bir devlet sonra ırak oda yok olmuş bir devlet sonra biz sizce bu devletlerin yok olması normal mi önlerinde hangi devlet varsa çökmüş durumda?
Her şey adamların planlarına göre ilerliyor bizim ülkemiz için tek olumlu şey askeri yöndeki gelişmeler onun harici ekonomi, eğitim, adalet hepsi patlamış durumda bir geminin su aldığını düşünün o gemi bir anda batmıyor yavaş yavaş batıyor şu an benzer durumdayız.
Ülke hem içeriden farklı milletlerin sorunuyla boğuşacak hem diğer sorunlarla ve 3 tarafımızda düşmanlarla dolu...
iranın attıgı füzeler eger gerçekse. amerikanın gemileride birşey yapamaz. süpersonik füze. lakin. ben irana güvenmiyorum israille iş birligi yapıyor. arabdan dost olmaz hepsi bir birini sattiyor.
şu an sahada butun ulkeler israille anlasmis gibi zaten bir plan isliyor sadece israil daha haması yenemedi ki kalkip bu sacma sapan operasyonlarıyla bir ulkeden toprak koparacak