israilin turkiyeden benzin almaya ihtiyacımı var. teknoloji diyorsun israilin buradaki satılan benzinin üretemeyecek kabiletiimi yok. neden her seferinde hep benzine baglıyorsunuz olayı.
insanın kendi kuralları vardır. o bunu yapmış bu bunu yapmış olaylarını bırakın artık. sen türksün demi sen bir halt yediginde suçlusu benmi oluyorum şimdi. yada şimdi sen üzerine alınırsın. ben bir halt yedigimde suçlusu senmi oluyorsun.
Niye ticaret bakanlığı açıklamadı mı doğrulamadı mı ? Biz burda ikiyüzlülükten bahsediyoruz.Hem bop eşbaşkanıyız diyeceksin hem yahudi cesaret ödülü alacaksın hem de filistin için miting yapacaksın.Sapına kadar da türküz o yüzden o mitinglerde biz olmadık araplar için ağlamadık ama siz ağlamaya devam edeceksiniz belli ki .Banane israilden irandan filistindinden bir kere de mehmetçiğinizi düşünün.Benim mehmetçiğim oyuncak değil oraya gitsin buraya girsin.Ateri oyunu mu bu ? Kılıçla kalkanla olmuyor arık savaşlar bıraksın herkes şu savaş naralarını yok israilin içinden geçermiş nereye geçiyorsun kardeşim sen adamlar dünyaya ürün teknoloji satıyor.Bu ülkeyi natoya ben sokmadım.Amerika üstlerini ben kurmadım tamam mı ? O kadar milliyetciyseniz önce vatanı savunun 13 milyon mülteci girmiş bize hala türkiyeyi herşeye dahil etmeye çalışıyorsunuz.Benim askerim oyuncak değil siyasi malzeme de değildir.Gündemi gayet iyi takip ediyorum.Gaza gelip yok şunu yaparız bunu yaparız diye hükümetlerin oyunlarına gelip insanları ayrıştırmayın.Konuya da son mesajım beni anlayan gayet iyi anlıyor.İki yüzlülük yapan hükümetin yaptıkları ortada güya seçmeninin gazını alacak oraya gireriz dış güçler şu bu .Millet yutmuyor artık bu masalları.