Arakdaşlar bunun adı SAVAŞ'tır, ÖLÜM,dür. SAvaşın iyisi kötüsü, haklısı haksızı olmaz Savaşın grisi olmaz. Savaş ya siyahtır ya beyazdır. Fakat ne olursa olsun savaşın kazananı olmaz. Savaşta herkes kaybeder.
Görüyorum ki yorumlardaki genel kanaat birisi şöyle yaptı birisi böyle yaptı o bunu dedi şu şuna bunu yaptı o masum bu şrefsiz şu hain. Arkadaşım kimin ne oldığu öenmli değil. Buradaki asıl prıblem masumlar ölüyor. Masum diyorum. Masum = Kadın, çocuk, sokaktaki kimsesizler, hayvanlar, bitkiler. Kısacası yaşam adına yaratılmış her şey yok oluyor. Kimin ne kadar ne vurup kaybedip kazandığı kadar basit değil ola yne yazıkki.
Bu olanları 3-5 yıllık gündemle değerlendiren arkadaşalr ne yazıkki çok bir şeyi göremiyorlar. Ben açık söyleyeim olay İsrail, İran, Lübnan, Irak cart curt değil.
Olay TÜRKİYE!! Bakın tekrar söylüyorum olay TÜRKİYE!!
BOP diye bir şeyin varlığını hiç duydunuzmu bilmiyorum. Yüksek ihtimalle ülkemizdeki o 81milyon insanun toplasan 1 milyonu duymamıştır, ve eminim ki duyan 1 milyon kişininde taş çatlasa 100 adeti gerçek manada okuyup araştırıp, araştırmak okumaktan kastı bu işin ehli akademisyenlere aynı masaya oturup akademik araştırma içersine girmiş emek vermiş mesai harcamış anlamında araştırmayı kasdeiyorum. Böyle bir çalışamay girmemiştir. Ben şahsım adına yaklaşık 15 yıldır böyle bir ortamda bulunuyorum ve bu tarz şeyleri araştırıyorum derinlemesine. Ve 15 yılın sonucunda bir şeyden net eminim ki:
Atam Mustafa Kemal Atatürk'ünde bastıra bastıra söyleyip üstünde durduğu, Nutuk'unda da bahsettiği, BOP muhabbeti yüzde yüz gerçek ve adım adım çalışıyor. Neticesindede başından beri yani yaklaşık 2000 yıldır planladıkları "Vaad edileni", yani Bu topraklarda kurulacak Tek dünya devletini dini ve dilini gerçekleştirmek içni her türlü şey iyapacak ve her türlü şeyi feda edecek kafada bu varlıklar. Ne insan bunlar nede insan değil. İnsan dışı varlık. İnsan üstü varlık. Askeri yöneticisi tarikatı vs hepsi piyon. Hiçbir devleti tepesindeki yöneticileri yönetmez. Devlet içinde devlet muhabbeti her zaman mevcuttur. Sadece bir isim gerekir o isim tepede dururu, emri içerisi verir. Bir takım kimseler bize daha doğrusu benim gibi düşünen insanlara daah az film izleyin deyip komplo teoris ideselerde sorun yok. Ben bir insan olarak görevim bildiğimi bir başkası ile paylaşmak. İnanıp inanmamak düşünüp sorgulama konun görev ona kalmış. Herkesin görüşüne elbette saygım sonsuz saygım sonsuz.
Planlarının önündeki tek engel Türkiye'dir, Türk halkıdır. Ecnebilerin bir sözü vardır: "Tanrı Türk'ü üstün kıldı." ya da bir başak deyişi: "Türk'ler, Tanrının yer yüzündeki ordusudur." diye. Bunun ırkçılıkla alakası yok.
Nihayetinde bu gün olmaz bu yıl olmaz ama bir sonraki sefer eninde sonunda Türkiye bununla yüleşecek. Şu anki durmuda baktığımızda bunu atlatmanın imkanı tabiki yok. Fakat bu atlatıp atlatmama noktasını geçti artık. Bu zaruri, bu kaçınılmaz..
Ne demişler: "Kan dökenin elbet kanı dökülür. Medeniyet savaşarak korunur."
Sonumuz hayrolsun.