O çok sevdiğiniz hükümete söyle o zaman israil gazzeyi bombalarken israil uçaklarına benzin vermeseymiş.İsraile huzur yokmuş güldürmeyin adamı evinizde en az 10 tane israil amerika ürünü vardır.Adamlar iranda kimleri yoketmedi dalga mı geçiyorsunuz ?İran hiçbir halt yiyemez israile.
Ayrıca
İsrail destekcisi diye milleti yaftalayanların evinde en az 10 tane israil amerika ürünü vardır.Gavur yahudi siyonist derler ama her ürününü kullanmaktan geri kalmazlar.Madem o kadar arap kardeşlerinizi seviyordunuz o zaman sesinizi çıkarsaydınız ya hükümete niye uçaklarına benzin veriyorsun diye..Siz filistin diye aglarsınız ama destekledikleriniz israil uçaklarına benzin verir.Siz kahrol israil amerika dersiniz ama en çok türkiye onlarla ticaret yapar.Savaş öyle kılıçla olmuyor teknoloji ve üretim ile oluyor.
israilin turkiyeden benzin almaya ihtiyacımı var. teknoloji diyorsun israilin buradaki satılan benzinin üretemeyecek kabiletiimi yok. neden her seferinde hep benzine baglıyorsunuz olayı.
insanın kendi kuralları vardır. o bunu yapmış bu bunu yapmış olaylarını bırakın artık. sen türksün demi sen bir halt yediginde suçlusu benmi oluyorum şimdi. yada şimdi sen üzerine alınırsın. ben bir halt yedigimde suçlusu senmi oluyorsun.