Başlık komik olabilir ama ciddi bir sorudur

Superonline fiberden geçiş yapacağım. Son 3 ayda çok sorun yaşadım. İnternet bir gitti mi 3-4 gün gelmiyor. Dün internet gitti hala gelmedi. Taahhüt yenileme süresi de geliyor 2 ay civarında sürem kaldı. Fiyatları da % 100' yakın artış olacak. Comnet firmasına geçmeyi düşündüm de superonline fiberden geçiş yapılamıyormuş ve alt yapı yok maalesef. Kablonet var uygun olarak ama yorumlar çok olumsuzdu orayı da eledim. Son çare fiyatlara katlanıp devam edeceğim. Diğer firmalarda kurulum aktivasyon modem ücreti derken çok para ödemek durumunda kalacağım. Ne yapacağımı şaşırdım.
2 aydır kullanan birisi olarak artı ve eksilerini söyleyim,
20 yıldır Türk telekom müşterisiydim taahhüdüm bitince geçmeye karar verdim,
alt yapı TT üzerinden verdikleri için kesinti veya port bbk gibi sorunlarınız olmuyor,
2 3 gün içinde taşındı aboneliğim,
259 tl 100 e kadar alınıyor bakır ise ilk seferde 300 tl civarında aktivasyon ücreti alınıyor modeminiz olursa daha iyi, her türlü aktivasyon ücreti var, fiberde bu miktar daha fazla,
Eksileri:
hizmeti takip ettiğiniz bir arayüzü yok abonelik numarası vs
https://online.alfailetisim.com.tr/
buradan oluyor tek arayüz bu
aylık ödeme yapıyorsunuz paket yükleniyor cepte şoktan yapıyorsunuz
bazen baglantı yavaslıyordu düzelttiler
müşteri hizmetlerine ulaşmak ciddi sorun aile korumasını kaldırmak için 2 gün ugrastım
tivibuya veda ediyorsunuz
Artıları:
Ucuz güzel net veriyorlar
ping değerleri iyi
259 tl piyasaya göre çok ucuz
osiris telekom/alfa iletişim türk telekom altyapısını kulanıyorlar en ucuz neti veren şirket migros v.s hepsine bunlar veriyorlar
önce öde sonra kullan var
eğer telefonunuz v.s varsa sabit sizin adınıza kapatıyorlar