Inceliyorum, mesajımı güncelleyeceğim. konu ve ticket biraz uzun.
edit:

Tüm yazışmaları okudum,

Misafir; ticket pdf inde sifre oldugu icin editleyip kaldırdım. bilginize.

@Ekiphost; müşteriniz AWS üzerinden sizden satın aldığı sunucuya erişemediği konusunda bariz ve net şekilde bilgiler iletmiş size, ip adresini değiştirmişsiniz, müşteriniz sunucusuna erişebilmiş ama bir süre sonra tekrar erişim gitmiş, AWS üzerinden çok fazla saldırı geldiği bazı networklerde yasaklı olabileceği ihtimalini göz önünde bulunduruyorum, böyle bir kısıtlamanız var mı ? Kaldı ki 12.37 den bu yana kullanıcınız sorun yaşıyor, sizin söylediğiniz gibi 17.58 de sorun başlamış değil. Konu aynı konu olmak üzere ticket üzerinden yazışmaya devam etmişsiniz. Burada anında kurulum anında teslim edilecektir diye ibraz edilen servislerde, sadece servisi teslim etmek değil servisi sorunsuz teslim etmekte esastır. Ayrıca müşteriye sağlanan sunucu ve ip adresi üzerinde hosting firmaları kendi güvenlik önlemlerince müşteri talebi olmadan herhangi bir networke ya da ip adresine engelleme yapamaz.

Sonuc olarakta müşteri bu kadar uzun süre beklemek istemiyor, kötü niyetli bir iade talebi olsa aws erişim problemini ip adresini değiştirip çözdüğünüzde sunucusunu upgrade etmezdi, satış konunuzda ANINDA KURULUM, web sitenizde de YÜKSEK ERİŞİLEBİLİRLİK şeklinde ibareleriniz var, evet sözleşmenizde sanal sunucularda iade yoktur ibarenizde mevcut AMA; otomatik kurulan ve stoktan verilen, web hostingten artık pek de farklı olmayan sanal sunucu hizmetleri icin aynı gün, henüz sanal pos provizyonları tamamlanmamış, faturalamalar yapılmamışken, ortada bariz bir erişim problemi varken iade etmemeyi tercih etmek pek de mantıklı gelmiyor.

Uygun olan durum iade işlemini gerçekleştirmenizdir.