17:58'de destek talebine yeniden yanıt ileterek sorunu detaylı olarak iletmişsiniz.
18:22'de şikayet konusu açmışsınız.
20 dakika değil, 24 dakika beklememişsiniz. Yanlış yazdığımız için üzgünüz.
İLK TİCKET'i açip problemi söylediğim saat 12:37
400 TL'lik bir VDS için 6 saattir uğraştiğim açıkça görülüyor.
IP değiştiniz düzeldi, tekrar gitti. Gün içinde döneceğiz diyorsunuz.
Tüm hosting firmalarının anında yaptiği para iadesini yapmıyorsunuz ki, 400 tl için değil tavrınız ve hizmet anlayişiniz için konu açtim.
Üstüne üstlük 6 saat bekletip birde sabırsız müşteri diye olumsuz ve haksız itrader kullanıyorsunuz.
Bir VDS hizmeti için 6 saat sizinle yazışmak zorunda mıyım ? Kaldi ki, halen gün içinde dönüş yapacağiz diyorsunuz.
Kusurlu hizmet olduğunu kabul edeceğinize üste çıkma çabasi içindesiniz.
Tüm görüşme : mod url'i almiştir.
Son gelen cevap :
------------------------------------------------------------------------------------------------
Merhaba,
Konu network ekibine aktarılmış olup kontroller sağlanarak 24 saat içerisinde dönüş sağlanacaktır.
Saygılarımızla,
Ekiphost Bilişim Teknolojileri
------------------------------------------------------------------------------------------------
Gidip 0 VDS alıyorsunuz, erişim problemi var. Ve ucu açık 24 saat içerisinde beklicez.
Hangi hosting firmasında böyle birşey var ? Bunu okuyan tek bir müşteri değil!, hosting firması beni haksız bulabilir mi ?
VDS almışım, Amazon sunucularının VDS'e erişimi engelli. Ben Türkiye'den bağlanmak zorunda mıyım ?
Aldiğim sunucu tüm internete açık olmak zorunda değil mi ?
Satın aldiğim hizmeti hemen neden kullanamıyorum da, bu sorunu yaşayip 24 saat bekleyeceğim ?
KULLANAMADİĞİM hizmetin parasini neden iade alamiyorum ?
Hiç utanmadan sıkılmadan konuyu görüp, hemen gidip -itrader veriyorusunuz "SABIRSIZ MÜŞTERİ" diye.
7 saat geçmiş şuan 24 saat içinde diyorsunuz şimdide.. Ben mi sabırsızım ? Bu itrader HAK MI ?
Haksızsınız! Dürüst değilsiniz!