declan43 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Web sitem olsun da nasıl olursa olsun diyen firmalar için olan bir hizmeti veriyorlar bence. 1000 tl ye bende site yaptım açıkçası. Wordpress hazır temalardan kuruyordum sonrasında eklentilerle gerekli optimizasyonları yapıp teslim ediyordum gayet de iyi çalışıyordu. bazen insanın acil paraya ihtiyacı oluyor yeter ki iş olsun yapayım diye düşünebiliyor.
Ben de o fiyatlara web sitesi yaptım hocam fakat sene 2018-2019 idi. Artık bu fiyatlara öldüm bittim işi bile yapılmaz gerçek anlamda. Ajanslardan fiyat aldırdım birkaç arkadaşıma (firma) inanılmaz fiyatlar çıktı. Bir de wp üzerine kurulu hiçbir interaktif yanı olmayan, sadece bir form ile müşteri bilgisi toplayan. Senelik 56.000₺ fiyat verildi. Bir ajans 1 yıl için 5 mailli (50 gb) 35.000₺ fiyat verdi bu fiyatlar + kdv. Bizle aynı işi yapanlar.

Webza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ahahah hocam tam konuya

1500 e profesyonel hizmet veriyorsanız aldığımız her işi size yaptıralım diyecektim.

1500 e böyle bir hizmet mümkün değil. R10 da rekabet etmek için biz de fiyatları düşük tutuyoruz ama gene 1500 e mümkün değil. Ya öğrencidir, ya yeni başlayan biridir.

Mesela bana bir site at kopyala de birebir sıfırdan tek tek yapabilirim ama 1500 e hizmet veren arkadaşın yapacağı şey envatodan tema indirip yazıları düzeltmek olur.
Ben de böyle bir hizmet bulsam ben de kaçırmam, neden uğraşayım 1500₺ ye adam benimle aynı işi yapıyorsa hocam. 😄

ynscnr55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef ki bu yüzden scriptleri lisanslayıp domain lisanslı satmak zorunda kalıyorum. Çift dil, %99 yönetilebilir panel yazıyorum ama sırf açık kaynak ucuza gitmesin diye lisanslamak durumda kaldım.
Bir çok yazılımcı artık bu duruma düştü hocam, yalnız değilsiniz.